dimarts, d’abril 18, 2006

COM ES DIU ALLÒ....?

El fill petit d’un matrimoni, troba al seu pare fotent-se a la criada. El nen va anar a explicar-ho a sa mare el que havia vist; la mare es va empassar la ira i la rabieta, i li va dir: "No diguis res fins que jo t’avisi." Dies més tard era l’aniversari de l’avia i van anar a la festa amb tots els familiars, uns setanta. Quan la festa estava en el seu millor punt apareix la mare del nen i li diu a tothom: Silenci, si us plau que l’Arnau us explicarà una història! Com tot el mon suposava, esperaven algun poema o interpretació teatral, conte infantil o alguna cosa semblant.

Resulta que l’Arnau comença dient: La setmana passada papa va entrar a l’habitació on la noia del servei estava netejant i la va abraçar, li va fer un petó, li va treure tota la roba....."

Per descomptat tothom es va donar la volta per mirar al pare que estava més vermell que un pebrot. Però el nen va seguir explicant: Després de treure-li la roba, ell també es va treure tota la roba. Es van llitar i desprès papa va començar a ficar… a ficar… allò que… es que no me’n recordo com li diuen… I mirant a sa mare que tenia una cara de satisfacció i triomf, li pregunta: “Mama com es diu allò que tu sempre li xumes al veí de davant???”